top of page
werkgevers

VOOR WERKGEVERS ALS...

werknemers foto vitaal veerkracht arbo verzuim verzuimregisseur preventie positieve gezondheid
directeur manager HR Human resource gelukskunde gelukkig slapen
Handdruk

U VITALITEIT BIJ UW MEDEWERKERS BELANGRIJK VINDT

VITALE EN VEERKRACHTIGE MEDEWERKERS ZIJN DE SLEUTEL TOT EEN GEZOND BEDRIJF

Wanneer medewerkers niet lekker in hun vel zitten of uit balans zijn geraakt, dan hebben uw organisatie en uw resultaten daaronder te lijden. Als een medewerker dreigt uit te vallen, hoe kan hij dan optimaal ondersteund worden om onnodig verzuim te voorkomen?

 

Het is vaak een uitdaging om deze vraag te beantwoorden, inhoudelijke expertise over de klachten en het herstelproces van uw medewerker is dan nodig.

Groeiinzicht Work and Life kan u helpen om deze vragen te beantwoorden en de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en het welzijn van uw medewerker te vergroten.

Bent u als medewerker, Directeur of HR manager op zoek naar een partner voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling? Wilt u weten waarom sommige organisaties kiezen voor Groeiinzicht? Dan maak ik, Renate ter Keurs, graag persoonlijk kennis met u om de werkwijze toe te lichten! Groeiinzicht is gedreven en betrokken bij mensen die toe zijn aan verandering.

 

Investeren in duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.
 

Groeiinzicht richt zich op preventie van veerkracht en vitaliteit enerzijds als ook het behandelen van stress en burn-out gerelateerde klachten. Hierdoor kan de medewerker weer met passie, kracht en plezier in het leven staan. Ook kan Groeiinzicht advies geven met als doel het voorkomen van uitval van medewerkers en het verlagen van de kosten van verzuim.

Door moderne wetenschappelijke onderzoeken en soms eeuwenoude technieken met elkaar te verweven en af te stemmen helpt Groeiinzicht mensen effectiever te zijn. Ze ervaren tegelijkertijd meer Work – Life balance.

Vraag vrijblijvend informatie of een gesprek aan.

Ik ben u graag van dienst.

afspraak
contact
groeiinzicht.be groeiinzicht.nl persoonlijke groei coaching therapie jeugd gezin ouders kinderen Dichtbij jezelf | Inzicht | Hartcoherentie | lichaamswijsheid | Persoonlijke ontwikkeling | Balans in werk en leven | Hooggevoeligheid hoogbegaafd kind
bottom of page